curve_header

A New Play Park

A New Play Park

The children on main site have been absolutely delighted this week to finally be able to get into the new play park at the back of the playground.

The children on main site have been absolutely delighted this week to finally be able to get into the new play park at the back of the playground.  They have been watching it being built ever since they came back to school in September, each week seeing it get bigger and bigger, hoping it would soon be finished!  Some of them even tried really hard to see if they could get through the fencing to try it out!

This week everything was finished and ready and everyone got to have a go!  The children have absolutely loved every single minute that they get in there and of course many of them don’t want to leave!

Each class has one PE slot in there every week, as well as at least one playtime slot a week.  The play park is also used to support some children’s sensory integration and self-regulation programmes.  We would very much like to thank Portsmouth City Council for providing the children of Cliffdale with such a valuable, exciting and very much loved resource!

Pink-Zip-SVG